23.1.2015 13.32

Laskutelineistä bisnestä, uutta virtaa ja materiaaleja!

Uutta virtaa mekaniikkasuunnittelun osaamiseen!

Mekaniikkasuunnittelun täsmäkoulutus alkaa maaliskuussa 2015

Mekaniikkasuunnittelun täsmäkoulutus parantaa osallistujan valmiuksia hoitaa mekaniikkasuunnittelijan tehtäviä menestyksekkäämmin. Opitun siirtäminen työhön on nopeaa, koska aiheet ovat niitä, joita mekaniikkasuunnittelun arjessa tarvitaan. Koulutus on räätälöity vastaamaan juuri Päijät-Hämeen elinkeinoelämän tarpeita. Yritysyhteistyökumppanit, Aalto-yliopiston Koneenrakennustekniikka, LUT ja Lahden ammattikorkeakoulu ovat yhteistyössä sekä suunnitelleet että toteuttavat koulutuksen.

Osallistujan koulutustausta ei ole tärkeä kriteeri, enemmänkin osaaminen ja tarve kyseisiin taitoihin nykyisissä tai uusissa työtehtävissä.

Koulutus toteutetaan 10.3.–12.5.2015 välisenä aikana. Koulutuksessa on 9 kontaktipäivää ja 10 etäpäivää (itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä valmennuspäivien välissä).

Koulutuksen kokonaishinta on 1 330 € / henkilö + alv 24 %, johon yrityksellä on mahdollista saada Hämeen TE-keskuksen myöntämää yhteishankintatukea. Yrityksen maksettavaksi jää tuen jälkeen noin 399–664 € + alv 24 %.

Koulutuksen tarkka sisältö ja aikataulu.

Dieffenbacherin Kari Simolinin pohjustus koulutukseen.

Ilmoittaudu heti, viimeistään 13.2.2015 mennessä tästä.

Lisätietoja:
Sirpa Keminen
Palvelukoordinaattori, työelämäpalvelut
Lahden ammattikorkeakoulu
sirpa.keminen@lamk.fi
050 4036891


Laskutelineliiketoiminta Lahdessa 30.1.2015

LADEC on toteuttanut selvityksen lentokoneiden laskutelineiden huolto- ja korjausliiketoiminnan toimintaedellytyksistä Lahden seudulla. Selvityksessä on tarkasteltu mm. laskutelineiden korjausliiketoiminnan käynnistämiseen tarvittavia toimenpiteitä, investointeja sekä operatiivisia kustannuksia sekä liiketoiminnan riskejä.

Nyt haemme kyseiselle liiketoiminnalle yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita Lahden seudulta. Jukka Jusslin JL-tuotannosta kertoo liiketoiminnan mahdollisuuksista juuri sinun yrityksellesi.

Aika: 30.1.2015 klo 14

Paikka: Kokoustila Joutsen, Niemenkatu 73, 15140 Lahti

Ilmoittaudu mukaan 28.1. mennessä anu.pousi@ladec.fi.


Muovailtavasta PUUSTA on moneksi! 11.2.2015

Tule kuulemaan tilaisuuten VTT:n uusimmasta kierrätettävästä materiaali-innovaatiosta NeoFibistä ja sen sovelluskohteista, joita ovat mm. pakkaukset, kalvomateriaalit, biokomposiitit, muotoiltavat 3D rakenteet sekä elektroniikkakomponentit. Materiaali esitelleen ensimmäistä kertaa Suomessa tässä tilaisuudessa!

Aika: 11.2.2015 klo 9-10

Paikka: Lahti, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu mukaan 5.2. mennessä anu.pousi@ladec.fi.